Около 10:15 часа днес в полицията е подаден сигнал, че

...
  Около 10:15 часа днес в полицията е подаден сигнал, че
Коментари Харесай

Снимки на жертвите на тройното убийство

 

 

Около 10:15 часа през днешния ден в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. " Македония " във Варна е станала пукотевица, приключила с жертви. Когато отиват на място, служителите на реда откриват три натрупа - на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед

По към момента непотвърдена информация, Диляна и Димитър имали до неотдавна бурна и буйна връзка, само че те се разделили, а скоро по-късно тя почнала връзка с шведа, напомня Novini.bg

В жилището на Димитър, обаче, служителите на реда откриват и цялостен военен боеприпас, поради което работят и по друга версия, с изключение на по тази за любовен триъгълник, приключил със гибел.

Димитър Големанов е прочут във Варна. Сочен е като съсобственик на известното заведение на плажа - " Контакт ". Развивал е бизнес и с доставки на газ. Напоследък името му нашумя около сдружението " Екопарк Галата ", на което той е шеф. В него членува и съдбовната Диляна, друга от трите жертви през днешния ден и някогашна другарка на Димитър.

През юли сдружението внася искане да получи 50 декара парцел за “управление, поддръжка и облагородяване на парк ”. Сдружението “Екопарк Галата ” е записано на 8 юли и незабавно е внесло настояването си в общинския съвет. Тогава поданици на квартал " Галата " показаха недоволството си и обясниха, че даже не са били известени за тези планове. Самият Димитър Големанов изяснява, че концепцията за еко парка е от две години и счита да я финансира по европроекти. Бившият боен парцел е високо над брега, с отлична гледка и е в действителност вкусен.

Според информацията в Кадастъра става дума за урегулиран аграрен парцел във вилните зони “Черноморец ” и “Прибой ”. Той е очакван за застрояване и подозренията са, че въпросното съдружие просто е желало да постави ръка на апетитния парцел, разкриващ невероятна панорама към морето.

Близки на Диляна и Димитър настояват, че след раздялата той станал настъпателен, ревнувал я, заплашвал и преследвал. От нейни изявления излиза наяве, че Диляна се е интересувала от тематиката за дамите - жертви на принуждение и явно самата тя е била подложена на такова. От прокуратурата оповестиха през днешния ден, че сега се правят разпити на очевидци и близки до трите жертви.

По непотвърдена информация в жилището на Димитър е имало още едно момиче, което е съумяло да скочи през прозореца и е било отведено от екип на Спешна помощ.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР